Samenwerking ThermoSmart met IFTTT 

IFTTT (of IF)

ThermoSmart werkt vanaf nu samen met IFTTT (IFThisThenThat) en is hiermee de eerste Europese thermostaat die functioneert met het beroemde IFTTT.

Als onderdeel van ons programma “ThermoSmart gets connected” wilden we graag een IFTTT kanaal. Nu is het eindelijk zover!
Met IFTTT kan je gebeurtenissen koppelen aan acties met “als dit dan dat” statements. Zo kan je gebeurtenissen en acties koppelen van ThermoSmart, Philips Hue, Netatmo, Twitter, Fitbit, Android en iOS telefoons, Google agenda’s en nog veel meer. Kijk op de website van IFTTT en laat je inspireren.

ThermoSmart wil nadrukkelijk onderdeel zijn van InternetOfThings. Samenwerking met andere is daarom essentieel en staat centraal in de filosofie van het bedrijf: Open, voor iedereen, transparant en schaalbaar.

Intergratie via API met Netatmo Weatherstation

Bezitters van een Netatmo Weatherstation kunnen de door het weerstation gemeten buitentemperatuur gebruiken voor ThermoSmart. Hierdoor wordt de nauwkeurigheid van ThermoSmart verder verhoogd. Netatmo Weatherstation is bij meerdere winkels te koop onder andere bij Ivizi en Xando.

Naast Netatmo werkt ThermoSmart samen met SmartAlarm. Andere integraties zijn in voorbereiding. Een leuk voorbeeld Thinking Cleaner waardoor je Roomba stofzuiger gaat zuigen als de ThermoSmart dat aangeeft:-)

Meer informatie over IFTTT vind je hier.