ThermoSmart stelt nieuwe CEO aan

Thermosmart heeft Ewald Rietberg aangesteld als haar nieuwe CEO. Ewald volgt Hans Kouwenhoven op, die de positie van COO in zal nemen.

Hans: “we zijn verheugd dat Ewald het team komt versterken. Het is een uitstekende match, door Ewalds brede ervaring met management en ontwikkeling van innovatieve, snelgroeiende bedrijven, in combinatie met zijn diepgaande expertise op het vlak van B2B partnerships, strategie, databased marketing en vooral ook door zijn track record op het vlak van Internet of Things, Home Automation en Energie Management Systemen.

Ewald heeft met diverse internationale start-ups en scale-ups in Utilities, Telecom en Media omzetgroei gerealiseerd. Ewald: “Ik beschouw het als een voorrecht om onderdeel uit te mogen maken van het innovatieve ThermoSmart team. Wij zijn er van overtuigd van het groeipotentieel van ThermoSmart. In de wereld van de beste Thermostaten is er een betere: van alle slimme design thermostaten zijn de klanten van ThermoSmart het meest tevreden; de ThermoSmart is het meest eenvoudig te bedienen, waardoor onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de handige features. “

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *