• De slimme wifi thermostaat Thermosmart
  • ThermoSmart bedien je altijd en overal, bijvoorbeeld met je iPhone.

Ervaar de gebruiksvriendelijke ThermoSmart

Nu geschikt voor ALLE verwarmingssystemen & met gratis ThermoArt

Probeer de demoKoop de ThermoSmart

ThermoSmart

Met ThermoSmart ervaar je geen frustratie meer over hoe je de thermostaat bedient en instelt. Deze thermostaat werkt zo intuïtief dat iedereen het direct begrijpt. Bovendien past deze strakke en stijlvolle vormgeving in ieder interieur. Achter deze platte ThermoSmart gaat slimme technologie schuil. Deze zie je niet, die ervaar je. Zo bedien je ThermoSmart gemakkelijk thuis op de woonkamerthermostaat en op afstand via de gratis app of webportal. Da’s mooi makkelijk! > Bekijk de video.

Prachtig produkt. Werkt perfect, gemakkelijke installatie. Goede bediening via iPhone en de IFTTT functie is ook heel handig.

Ulrich

Gemakkelijk zelf te installeren, zowel de app als de website werkt erg simpel. We zijn er zeer tevreden over!

Sander

Zeer tevreden over de thermosmart. Stuk comfortabeler in huis doordat het op ingestelde tijd warm is.

Jorrit

Geweldig handige en perfect werkende thermostaat. Installatie ging gemakkelijk en instelling via pc en gebruik via app werkt fijn.

Peter

Ben buitengewoon tevreden. Zit niet meer permanent aan de thermostaat omdat hij gewoon goed staat ingesteld.

David

We hebben de Thermosmart gekoppeld aan ons alarm systeem (smartalarm) en de twee werken uitstekend samen.

G.J. Kloos

De bediening is simpel en i.c.m. met IFTTT kan je hem nog gebruiksvriendelijker maken.

Mart

Wij gebruiken de thermosmart nu ruim een jaar en zijn zeer tevreden over het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid.

Jaap

Fantastisch, doet precies wat je wilt. Alles overzichtelijk en eenvoudig. Toch veel mogelijkheden.

Sanne

Mooi Nederlands ontwerp

Het scherm van de ThermoSmart geeft standaard de kamertemperatuur weer. De knoppen lichten op als je het display aanraakt. Deze is namelijk aanraakgevoelig. Zo pas je thuis eenvoudig de temperatuur aan en kun je b.v. de buitentemperatuur aflezen. Je ziet dus alleen de gegevens die je werkelijk nodig hebt. Handig en wel zo fraai.

ThermoSmart statusLED en resetknop

Bedien je thermostaat op afstand

Met de gratis apps voor iPhone, iPad en Android bedien je je ThermoSmart op afstand. De instellingen kun je op elk moment zien, aanpassen, pauzeren of opnieuw starten. Met één swipe pas je razendsnel je temperatuur aan. > Bekijk het filmpje over ThermoSmart apps.

Handig instellen op een groot scherm

Via de gratis webportal heb je toegang tot een overzichtelijke online agenda. Hierin programmeer je de ThermoSmart snel en eenvoudig op een groot scherm. Je vult je standaardweek in onder de tab ‘instellingen’. > Bekijk het filmpje over het instellen van de standaardweek op de ThermoSmart webportal.

De uitzonderingen op de standaardweek – zoals vakanties – zet je onder de tab ‘agenda’. Zo stel je je thermostaat eenvoudig in en pas je hem aan naar je leefpatroon. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig. > Bekijk het filmpje over het instellen van de agenda op de ThermoSmart webportal.

Koppel je ThermoSmart met andere apparaten en apps

Koppel je ThermoSmart met andere apparaten en diensten. Zo haal je meer uit je ThermoSmart en wordt je leven een stuk eenvoudiger. Denk bijvoorbeeld aan geofencing met Drebbl, of spraakopdrachten geven via Homey. Onder “Connected” vindt je alle mogelijkheden.

homey ondersteund ThermoSmart
IFTTT werkt met ThermoSmart
domoticz ondersteunt ThermoSmart

Compatibel

ThermoSmart is compatibel met alle ketels in Nederland! Twee standaarden worden ondersteund:

OpenThern

OpenTherm

ThermoSmart ondersteunt het OpenTherm communicatieprotocol. Dit betekent dat de thermostaat de cv-ketel modulerend kan aansturen.

aan / uit

Aan/uit

ThermoSmart ondersteunt het aan/uit communicatieprotocol. Dit betekent dat de thermostaat de cv-ketel opdracht kan geven om volledig aan of volledig uit te gaan. De meeste cv-ketels beschikken standaard over de aan/uit regeling. De ThermoSmart beschikt over een potentiaalvrij contact dat maximaal 230V/3A bij de ThermoSmart Advanced.

Je kan de geschiktheid van je CV-ketel hier controleren.

Mocht je twijfelen, dan kun je altijd de fabrikant van de cv-ketel raadplegen. Zij weten alles van de modellen en uitvoeringen die door de jaren heen geleverd zijn.

Voor stadsverwarming is de ThermoSmart in veel gevallen ook geschikt. Hiervoor wordt vaak een aan/uit thermostaat gebruikt. Deze kun je gewoon vervangen door een ThermoSmart. Let wel op dat de maximale schakelspanning 230V/3A voor de ThermoSmart Advanced.

Eenvoudig te installeren

ThermoSmart is eenvoudig te installeren. Je verwijdert je oude thermostaat en sluit de ThermoSmart aan op de bestaande bedrading. Vervolgens breng je de ThermoSmart online door haar in je lokale wifi-netwerk te hangen. Om het makkelijk te maken is er een online wizard beschikbaar die je stap voor stap door de installatie loodst. Voor wie de installatie niet zelf wil of kan doen, bieden we een installatieservice aan.

Specificaties

cloud

Altijd en overal

ThermoSmart kun je op elk moment van de dag en overal ter wereld inzien, aanpassen, pauzeren of opnieuw opstarten via je smartphone, tablet, laptop en computer.

zelflerend

Zelflerend

ThermoSmart leert automatisch van de karakteristieken van je huis en cv-installatie. Zo is je huis warm op het geplande tijdstip.

buitentemperatuur

Buitentemperatuur

ThermoSmart haalt de lokale buitentemperatuur op via internet. Een aparte buitenvoeler (met bijbehorende bedrading) is niet nodig.

modulerend

Modulerend

ThermoSmart kan de cv-ketel, via OpenTherm, modulerend aansturen. Dit betekent dat de thermostaat het vermogen van de cv-ketel aanpast aan de gevraagde warmtebehoefte.

Aan/Uit

ThermoSmart heeft naast OpenTherm ook een aan/uit relais. Daarmee kun je deze slimme thermostaat behalve voor een cv-ketel, ook voor stadsverwarming gebruiken. De ThermoSmart beschikt over een potentiaalvrij contact (230V/3A max).

TapSmart

Met de ThermoSmart zet je heel eenvoudig de warmhoudfunctie van het tapwater uit per tijdsblok. Slapen zonder dat de cv-ketel aanslaat en opstaan met warm water.  Zo bespaar je gemiddeld € 50,- euro per jaar. (ThermoSmart: Alleen bij OpenTherm; ThermoSmart Advanced: OpenTherm en aan/uit 230V/3A).

beveiligd

Beveiligd

ThermoSmart heeft haar communicatieplatform in de cloud degelijk beveiligd, zodat alleen jij beschikt over jouw verbruiksgegevens.

ThermoSmart werkt met iOS en Android

Naadloze samenwerking

ThermoSmart bedien je probleemloos met meerdere smartphones, tablets en laptops binnen één woning.

ThermoSmart Gets Connected

ThermoSmart is met de publieke API bereikbaar voor bijvoorbeeld Apps, IFTTT of  zelf te ontwikkelen applicaties. Kijk op Gets connected voor meer informatie.

aanraakgevoelig

Touch control

Het scherm is aanraakgevoelig. De knoppen lichten op als je het display aanraakt. Handig en wel zo fraai.

geld besparen met ThermoSmart

Inzicht en controle in je verbruik

Op de ThermoSmart portal zie je het historische temperatuurverloop in je huis. Zo heb je inzicht en controle.

Auto update

ThermoSmart wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functies. De benodigde software updates worden automatisch uitgevoerd. Zo beschik je altijd over de meest recente software. 

OpenThern

OpenTherm

ThermoSmart ondersteunt het OpenTherm communicatieprotocol. Dit betekent dat de thermostaat de cv-ketel modulerend kan aansturen.

Draadloos

Je wifi-netwerk verbindt de ThermoSmart met internet. Je ThermoSmart woonkamerthermostaat koppel je aan de bestaande cv-ketel via de bestaande bedrading (2-aderig).

Thermosmart is geschikt voor alle CV-ketels.

Geschiktheid cv-ketels

ThermoSmart is geschikt voor alle Nederlandse cv-ketels. Niet geschikt? Geld terug!

App voor iOS

ThermoSmart is met iPhone en iPad te bedienen. Beide apps zijn in de App Store te downloaden.

App voor Android

ThermoSmart is met een Android device te bedienen. Download de gratis app in Google Play.

eenvoudig te installeren

Eenvoudig te installeren

ThermoSmart is eenvoudig te installeren met de online wizard.

laag stroomverbruik

Laag stroomverbruik

Het verbruik van ThermoSmart is 2 Watt. Bij 0,23 euro/kWh is dat 4 euro per jaar.

Installatie-instructies

ThermoSmart is eenvoudig te installeren. Voor de volledigheid hebben we een online wizard gemaakt die je stap voor stap door het proces heen loodst.

reparatieverzoek

Installatieservice

De installatie van spreekt voor zich. Voor wie de installatie niet zelf kan of wil doen, bieden we een installatieservice aan.

instructie video

Instructiefilmpjes

Nieuwsgierig naar hoe je ThermoSmart gebruikt? Via deze link kom je op ons YouTube kanaal.

garantie

Garantie

De ThermoSmart kent een fabrieksgarantie van 24 maanden.

reparatieverzoek

Reparatieverzoek

De ThermoSmart voldoet aan alle Europese kwaliteitseisen. De geleverde kwaliteit wordt continue gemonitord. Bij uitzondering kan er sprake zijn van een defect. Je kunt dan een gratis reparatieverzoek doen via deze link.

vraag

Gratis vraagbaak

ThermoSmart heeft online een handige kennisdatabank. Zo kunnen we je altijd en overal snel helpen als je een vraag hebt.

gebruikerscommunity

Gebruikerscommunity

ThermoSmart heeft een actieve gebruikerscommunity. Heb je ideeën hoe wij de Thermosmart nog beter kunnen maken? Wij horen het graag! Je kunt ook stemmen op voorstellen van anderen of een discussie aangaan.